ready for take off - Reisverslag uit Can Tho, Vietnam van elsenrenee ligthart - WaarBenJij.nu ready for take off - Reisverslag uit Can Tho, Vietnam van elsenrenee ligthart - WaarBenJij.nu

ready for take off

Door: els

Blijf op de hoogte en volg elsenrenee

26 September 2014 | Vietnam, Can Tho

Hallo allemaal,

Met enige vertraging van 2 weken ga ik morgen dan toch naar Can Tho.

Het stukje in het Schager Weekblad, bijdragen van collega's, familie en vrienden, heeft het fantastische bedrag van ruim €1500, opgebracht.
Hiervoor erg veel dank aan allen die hebben gestort of het in de collectebus
op mijn bureau hebben gedaan.

Via internet iemand gevonden die 2 Vietnamese schoondochters heeft en ook begaan is met de mensen in Vietnam. Van hun een adres gehad van een leverancier van rolstoelen in Ho Chi Minh waar ik op de heenweg langs wil gaan.
De bedoeling is dat we de (bescheiden) fysio ruimte bij de City Orphanage wat willen uitbreiden.
Tevens wil ik kijken of de rolstoelen daar van betere kwaliteit zijn.
Ik heb contact gehad met eenbedrijf hier inNederland (INVACARE) wat gespecialiseerd is in o.a. rolstoelen.
Van INVACARE heb ik een prachtige folder gehad zodat ik kan laten zien wat ik bedoel. Met handen en voeten dit soort dingen duidelijk maken wordt een hele klus.

Verder heb ik van Albert Heijn (Warmenhuizen) een stapeltje T shirtjes gekregen. De baby's daar zullen er prachtig uitzien.
Foto's zal ik weer proberen op de site te zetten.

Tot de volgende update vanuit Vietnam!

Ps: het vorige stukje op de site is van 31 juli. Denk dat er iets mis is gegaan dat jullie geen mailtje hierover gehad hebben.

Groet Els

• 26 September 2014 - 07:30

Trix:

Nou zus, je bent er helemaal klaar voor. Ik denk dat de kids blij zullen zijn als ze je weer zien en je weer zoveel voor hun kan doen.
    Liefs zus.

• 26 September 2014 - 08:06

Monique Stap (Monica):

Hoi Els,

heel veel plezier en succes daar.

Goeie reis en kom veilig weer terug.

groetjes Monique

• 26 September 2014 - 08:50

Trude:

Goeie reis meidje, veel succes daar en je wordt vast weer met open armen ontvangen, zeker door de kinders.
    groetjes Trude.

• 26 September 2014 - 11:30

Griet :

Hoi Els,
    goeie reis, voor de 4e keer al naar Can Tho. Ze zullen blij zijn om je terug te zien, daar ben ik zeker van.
    En hopelijk komt het helemaal goed met die fysioruimte, ze kunnen het gebruiken.
    succes alvast en geniet van de café soudas !!!

• 26 September 2014 - 15:15

Marina:

Hele fijne reis Els!
    Ik hoop dat je weer heel veel mooie momenten kan beleven met alle lieve kinderen en mensen in Can Tho.
    Ik ga je zeker volgen, zet hem op.
    Dikke knuffel voor jou, alle lieve city en Pagoda kids en natuurlijk Mr Hue!

• 26 September 2014 - 19:25

Duy:

Goeie reis Els.

• 27 September 2014 - 18:24

Bea:

Hoi Els

Goeie reis en veel succes

Grt Bea

• 27 September 2014 - 21:01

Thea:

Hoi Els,

Zorg eerst maar dat je veilig aankomt en maak de kindjes blij. Ik zal je volgen.

Gr. Thea

• 27 September 2014 - 23:53

Fleur:

Hoi Els!

Wat goed om te lezen dat je toch bent gegaan, geniet ervan en doe je (goede) ding!
    Je bent er hard nodig...
    Ik hoop je weer te zien in Schagen na je thuiskomst :)

Liefs! Fleur