we zijn er!
Door: els
Blijf op de hoogte en volg elsenrenee
28 September 2014 | Vietnam, Can Tho
Even een kort berichtje dat ik aangekomen ben in Ho Ch Minh, veilig en wel!
Op Schiphol bleek het toestel overboekt te zijn en er werd liefjes gevraagd of ik de volgende dag weg wilde dan werd het hotel betaald en ik kreeg een ticket wat een jaar geldig was (niet eens business! ) dat gingen we dus niet doen en mocht ik mee.
Er waren wel mensen die achter inde rij stonden die niet mee konden.
Op het vliegveld hier stond echter niemand om me op te halen! Dus even vragen aan een vriendelijke meneer of ie even voor me wilde bellen en met 20 minuten was er iemand. Wat bleek? Ze waren dus vanmorgen om 7.35 uur bij het vliegveld gaan staan en geen Els. Echt Vietnamees zoiets maar niemand geeft elkaar de schuld het is gewoon zo.
Gelukkig stond het duidelijk in de mail die gestuurd was.
Het is hier weer lekker warm, eerst maar proberen te slapen en morgenochtend om 8 uur naar de rolstoelenwinkel. Ben erg benieuwd, het zal geen Revatech zijn denk ik.
Wordt vervolgd, welterusten allemaal
Groet Els
28 September 2014 - 17:50
Margreet:
Hoi Els, goed te horen dat je veilig bent aangekomen. Zag je sms'je pas toen je w.s al in de lucht hing. Hopelijk heb je goed geslapen. Voor jou een goede tijd en succes bij de rolstoelen winkel!
Groetjes, Margreet -
28 September 2014 - 18:12
Joke:
Els, leuk weer om je te volgen, succes!!!
Joke Ligthart-Wognum -
28 September 2014 - 19:38
Ineke :
Hoi Els,
Zo weer voet op Vietnamse bodem. Ondanks alles een fijne tijd en hoop dat je de wereld in de kleine omgeving van het weeshuis weer een stukje beter kan maken.
Maar jou kennende komt dat zeker goed.
Ik pas hier op de vangnet toko, dus daar hoef je geen zorgen over te maken.
Fijne zinvolle weken gewenst
gr. Ien
29 September 2014 - 00:46
Trix:
Hoi zus, goed te horen dat je goed bent aangekomen.
liefs zus -
29 September 2014 - 00:46
Trix:
Hoi zus, goed te horen dat je goed bent aangekomen.
liefs zus -
29 September 2014 - 07:59
Duy:
:-) ik moest lachen van Echt Vietnamees zoiets ""
Nee hoor we zijn een beetje verhollandst hier, we zijn hier altijd, net op tijd... -
29 September 2014 - 09:44
Kind:
Iets later toch de mail van je nieuwr
Berichtje gehad!
Lekker Vietnamees weer haha ar gelukkig is alles goed gekomen.
Net berichtje van je gehad dat je onderweg naar Can Tho bent.
Have fun en doe voorzichtig!
Liefs!
29 September 2014 - 09:54
Hilde:
Hey Els,
Goed om te lezen dat je veilig en wel bent aangekomen. Hele goede weken gewenst! Leuk om je weer te kunnen volgen.
Groetjes Hilde